Bombons postmoderns

Escollir, perdre’t, sentir-ho i fer-te’l teu. Aquesta era la màgia dels llibres dels de crea-el-teu-final que alguns llegíem apassionadament quan érem petits. En un ordre o en un altre la història prenia un camí totalment diferent. Retrobant  aquest sentit didàctic, el Mercat de les Flors ha decidit obrir la seva temporada amb una proposta summament interessant.

Indisciplines és en sí mateixa una obra d’art postmoderna on intercanvi, transversalitat i interactivitat dansen al voltant de l’espectador mentre fa el seu recorregut.

Guiats per artistes que han treballat pel Mercat de les Flors, els espectadors recorren diferents espais de la casa on els esperen petites obres de pastisseria resultat de la interacció d’artistes de camps completament diferents. El serpentejant so de la tenora de Jordi Molina amb l’equilibri inestable del circ de Joan Català i la seducció de la dansa d’Eulàlia Ayguadé, les creatives performances de Aggtelek i el coreògraf  Pere Faura o el joc de miralls i la sensibilitat fílmica d’Isaki de Lacuesta combinada amb la coreografia metamòrfica de Cesc Gelabert i la vitalitat dels joves alumnes de l’escola Oriol Martorell.

El cap de setmana passat els espectadors vam recórrer un Mercat de les Flors com qui repassa una caixa de bombons. Adonant-nos que experimentàvem el resultat de la cita a cegues de dos artistes, comprenent que érem voyeurs de la creativitat en estat pur i que aquell podia ser l’inici d’una llarga i fructífera relació artística.

Júlia Talarn

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: