El Mercat de les Flors ja té programa pels propers quatre anys

El document marca els reptes concrets que haurà d’assolir el centre

L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesús, han signat  un document que garanteix la viabilitat del centre amb independència de l’aportació que les administracions li atorguin cada any.

Segons el Diari Ara, els resultats de l’últim programa del Mercat de les Flors “han estat un èxit”. Francesc Casadesús, explica però, que s’hi haurà d’afegir alguna cosa més: durant aquests quatre anys s’haurà de “potenciar i estabilitzar el treball amb els artistes catalans” i també “els projectes socials i comunitaris”.

A part d’aquestes fites, però, també s’han d’acomplir indicadors imposats: un 30% del seu pressupost ha d’esdevenir independent de l’Ajuntament i la Generalitat, s’hauran de programar 250 funcions fins al 2015 i, del total d’espectacles, l’espai haurà d’acollir un 40% de companyies catalanes, un 40% d’internacionals i un 20% d’Espanyoles.

Aquest programa pot servir de model per a la resta d’institucions culturals ja que, dimecres passat, Ferran Mascarell va defensar que tots els centres culturals “s’han de regir per un contracte programa concret”. A la signatura del contracte hi van assistir, a més del propi Ferran Mascarell, el tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i president del Consorci Mercat de les Flors – Centre d’Arts de Moviment, Jaume Ciurana i el president del Mercat de les Flors, Francesc Casdesús.

Júlia Talarn

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: