Sònia Gómez presenta Moviments Polítics

Sònia Gómez, Francesc Casasús i Txalo Toloza a la presentació de Movimientos Políticos

Després de la seva maternitat, Sònia Gómez torna als escenaris amb Moviments Polítics, una performance que parla de política a través d’una reflexió sobre el  moviment.

Seguint el leitmotiv present al llarg de tota la seva obra de “fer allò que el cos pot fer en un moment concret de la seva biografia”, Sònia puja als escenaris amb un espectacle que reflecteix la seva maternitat. Tal i com va explicar a la presentació de Moviments Polítics: “una mare es pot sentir identificada amb aquest espectacle, el meu cos fràgil i sensible, la meva mentalitat i l’experiència viscuda hi són presents a tota l’obra”.

Després de l’èxit de les seves anteriors performances com Mi madre y yo, Natural 2 o Experiencias con un desconocido, Sónia Gómez i Txalo Toloza, creador audiovisual, s’enfronten ara amb una nova poètica: l’exploració del cos com a lluita política.  Per a fer-ho, han decidit situar l’acció en espai escènic remot: Tità, un dels satèl·lits de Saturn. Un espai de ficció que els permet “sortir d’un mateix per retrobar-se”, un pont entre el passat i el present des d’on poden “crear noves regles i reflexionar sobre la política des de la distància”.

Qui vagi a veure l’obra gaudirà, aquest cop, d’una performance que combina moviment, text i imatges tot creant una atmosfera  de reflexió sobre el concepte de moviment i la seva relació amb la política. Una obra que, tal i com Sònia puntualitza, “conserva la mateixa essència dels altres espectacles però demana un nivell d’entrega molt superior”.

L’espectacle Movimientos Políticos és una coproducció amb el Mercat de les Flors i es podrà veure del 3 al 5 i del 8 al 12 de febrer. El preu de l’entrada és de 15 €.

Altres espectacles de la Sònia:

Sònia Gómez, Mi madre y yo

Sònia Gómez, Experiencias con un desconocido

MOVIMENTS POLÍTICS

Dies: Entre el 3 i el 12 de febrer

Lloc: Mercat de les Flors, Sala Maria Aurèlia Capmany

Preu: entre 7’5 i 15 €

On comprar-les:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: